27 tot en met 29 augustus

Festival 'Dordt op je bord' focust op eerlijk, culinair genieten

'Dordt op je bord' in Dordrecht heeft dit jaar een vernieuwde opzet, maar focust zich nog altijd op eerlijk, culinair genieten.

Het culinaire festival is dit jaar van vrijdag 27 tot en met zondag 29 augustus en vindt voor het eerst plaats in Park Merwestein, dat 125 jaar bestaat. Naast de culinaire bijdrage van de deelnemende restaurants, is er dit jaar ook veel entertainment en de eerste landelijke verkiezing van Connaisseur en Vin.

Restaurants

In de eerste plaats kunnen de bezoekers zich dus hapjes laten voorschotelen door de deelnemende restaurants: Yama Yama, Visrestaurant Marktzicht, Veerhuis, Grand Café Dordts Genoegen, Tapasbar Miro, Delicees Restaurant en catering, Sucade, IJssalon Talamini, Bistro de Lachende Gans en Bellevue Groothoofd Hotel Culinair.

Fairtrade

Bij dit alles spelen Fairtrade-producten ook een rol. 'Dordt op je bord' doet namelijk actief mee aan de actie van de gemeente Dordrecht om de Fairtrade-gemeente van Nederland te worden.

Connaisseur en Vin

Tevens vindt tijdens 'Dordt op je bord' de eerste landelijke verkiezing van Connaisseur en Vin plaats, een wedstrijd van Stichting Stapel op Wijn. Gedurende een aantal proefsessies op het evenement wordt dan de beste amateurwijnproever van Nederland gekozen.

Alle activiteiten worden omlijst door entertainment in de vorm van onder andere loungemuziek, lopende acts, muzikanten, een gospelkoor, 'ready steady cook'.

Bron: HorecaEntree


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.