Biologische pizzeria geopend in East Lansing (VS)

De eigenaar van de recent geopende pizzeria Pizza Pi wilde een alternatief op de traditionele pizza bieden. Dit doet Pizza Pi door biologische pizza's te bakken. Ken Targal, mede-eigenaar van de eetgelegenheid in East Lansing, liep al jaren rond met het idee. "Ik wilde altijd al een gezonde fastfood-eetgelegenheid openen. Het moet voor mensen gemakkelijk zijn om gezond te eten. Na acht maanden hard werken ben ik blij dat de zaak eindelijk open is", zegt hij.

De eetgelegenheid is donderdag geopend en is het enige pizzarestaurant in de stad dat geheel of lokaal geteeld biologisch beleg biedt. De pizza's worden met vier verschillende bodems aangeboden.


Ken Targal legt laatste hand aan pizza

"Wij bakken de pizza's in een traditionele steenoven gebakken, een item dat vaak ontbreekt in andere pizzazaken", aldus Targal. "In de komende maanden zullen we nog meer natuurlijke producten gaan aanbieden. We denken er bijvoorbeeld over om glutenvrije pizza te gaan bakken, zodat ook mensen met een allergie hier innen kunnen komen.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.