Biologische buxus genomineerd voor Studenten Ondernemersprijs Belofte 2010

De Studenten Ondernemersprijs van het jaar 2010 wordt georganiseerd door Impressive Green Apple, in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken en de Kamer van Koophandel, om het ondernemen onder studenten te promoten. Naast de Studenten Ondernemersprijs is er dit jaar de Belofte van 2010. Een prijs voor de startende student ondernemer die door de jury is beoordeeld op bestaansrecht en potentie. Pim Donkerlo is met zijn bedrijf Mijnbuxus.nl genomineerd voor de Belofte 2010 samen met twee andere personen. De uitreiking van deze prijs zal op 31 augustus plaatsvinden in het Fortis Circus Theater in Scheveningen.

Mijnbuxus.nl levert sinds 2010 biologisch gekweekte buxussen aan particulieren en bedrijven in heel Nederland. Mijnbuxus.nl heeft een nieuwe concept genaamd 'het Mijnbuxus.nl onderhoudsplan' geïntroduceerd. De klant heeft vanaf einde zomer de keuze om de buxussen te laten onderhouden door gecertificeerde hoveniers. Oprichter Pim Donkerlo zegt hierover: "op die manier hebben klanten geen omkijken meer naar ingewikkelde snoei- en mestprocedures en zijn zij verzekerd van een mooiere tuin dan de buren."

Bron: VerstuurPersbericht, 11-08-10

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.