Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Breed aanbod van biologisch fruit

VS: Source Organic vertegenwoordigt biologische telers over de hele wereld

Source Organic biedt volume-inkoopmogelijkheden van verse biologische producten die rechtstreeks van de telers afkomstig zijn. De organisatie vertegenwoordigt biologische telers uit de hele wereld. Hierdoor is bij Source het hele jaar vers biologische fruit beschikbaar. De vruchten zijn afkomstig uit onder meer Californië, Nieuw-Zeeland, Spanje, Brazilië, Peru, Chili, Ecuador, Guatemala en Mexico. Het gaat onder meer om bananen, citrusvruchten, zachtfruit, avocado, ananas, mango, bessen, appelen en peren.



Melody Meyer van Source Organic (verantwoordelijk voor mondiale initiatieven) vertelt dat Source Organic er trots op is dat zij telers mogen vertegenwoordigen die producten van hoge kwaliteit produceren. Daar komt bij dat de vruchten ook nog eens op een duurzame en biologische wijze geteeld worden. "Wij vertegenwoordigen de biologische telers rechtstreeks, dus wanneer men voor Source Organic kiest kan men zeker zijn van de herkomst van de producten."

Source Organic ondersteunt ook Fair Trade-producten, met inbegrip van biologisch geteelde bananen, mango's en blauwe bessen. De belangrijkste producten die momenteel beschikbaar zijn, zijn: biologische asperges uit Argentinië, biologische ananas uit Ecuador, biologische appelen uit Nieuw-Zeeland, en biologische bananen uit Ecuador en Peru.

Kijk voor meer informatie op de Engelstalige website van Source Organic: www.sourceorganic.com

10-08-10