Zondag 26 september in centrum van de stad

Den Bosch organiseert grote biologische stadspicknick

Beleef een dagje platteland in de stad met de grootste biologische picknick aller tijden. Iedereen is van harte uitgenodigd om op zondag 26 september van 13:00 uur tot 15:00 uur in het centrum van Den Bosch te genieten van een biologische picknick. Een bijzondere picknick gemaakt van de lekkerste biologische producten van boeren uit de regio aangevuld met de heerlijkste biologische lekkernijen.

Dit evenement wordt georganiseerd door initiatiefnemers, Adrie Franken van de Natuurwinkel in Den Bosch en Hester Verduin van Haiboerhai, de biologische webwinkel voor deze regio. Het doel is om minimaal 1000 mensen te laten genieten van biologische producten. Lekker, vers, gezond en van heel dichtbij. In de vorm van een dagje platteland in 's-Hertogenbosch, een picknick met lekker eten en drinken in een aangename sfeer in het centrum. Voor maar 5 Euro krijgt men een volledige biologische picknick geserveerd op speciaal gecreëerde picknick plekken door de binnenstad. Kaarten kunnen hier besteld worden.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.