Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
'Gragger & Cie' opent nieuwe biologische bakkerij in Wenen
In de nieuwe 'Gragger & Cie'-bakkerij in het centrum van Wenen wordt op hout gestookt. De bakker Helmut Gragger heeft zijn eigen houtkachel ontwikkeld en is gespecialiseerd in biologisch brood. Hij nam 20 jaar geleden al een voorsprong door terug te willen keren naar traditionele waarden. Inmiddels is dit het derde filiaal van de bakker.
De houtgestookte bakkerij, combineert traditionele ambacht met natuurlijke materialen. De winkel is volledig heringericht, waarbij onder meer gebruik is gemaakt van natuursteen. Het eindproduct kan voor de ogen van de klant uit de oven worden gehaald.