Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Gragger & Cie' opent nieuwe biologische bakkerij in Wenen

In de nieuwe 'Gragger & Cie'-bakkerij in het centrum van Wenen wordt op hout gestookt. De bakker Helmut Gragger heeft zijn eigen houtkachel ontwikkeld en is gespecialiseerd in biologisch brood. Hij nam 20 jaar geleden al een voorsprong door terug te willen keren naar traditionele waarden. Inmiddels is dit het derde filiaal van de bakker.

De houtgestookte bakkerij, combineert traditionele ambacht met natuurlijke materialen. De winkel is volledig heringericht, waarbij onder meer gebruik is gemaakt van natuursteen. Het eindproduct kan voor de ogen van de klant uit de oven worden gehaald.

19-07-10