'Selling Biologic: The Next Chapter' op 14 oktober

VK: Conferentie over volgende stap in promotie biologische producten

De lancering van biologische producten in de mainstream voor de consument zal later dit jaar worden behandeld tijdens een speciaal eendaags Brits evenement. 'Selling Biologic: The Next Chapter' zal in oktober gehouden worden door biologische telers in Oxford. De nadruk zal liggen op de boodschap en hoe deze op de consument overgebracht kan worden. Hoe komt essentiële informatie bij de consumenten terecht?

Om de verkoop van biologische producten te maximaliseren zal onder meer worden gesproken over hoe aan de consument uitgelegd kan worden wat biologische wijn voor heeft op niet-biologisch gelabelde wijn. Sleutelfiguren uit de retailwereld zullen hier meer over vertellen.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer marktinformatie, consumentengedrag en een update over de Britse biologische campagne. Deze campagne is al een belangrijke stap in de bevordering van de overbrenging van de boodschap dat biologische voeding en teelt voordelen oplevert. De focus ligt op wat de volgende stap zal zijn voor de sector.

De conferentie, gesponsord door onder meer Tesco, This Is Organics en Doves Farm, zal op donderdag 14 oktober worden gehouden in het Barceló Oxford Hotel.

19-07-10

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.