Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Show over haar biologische veebedrijf

Elizabeth Hurley laat biologische kant zien in realityshow

Het succesvolle Britse model Elizabeth Hurley gaat aan een realityserie meedoen. Ze zal gevolgd worden op de biologische boerderij op het Engelse platteland die zij samen met haar man, multi-miljonair Arun Nayar, runt. De show zal uitgezonden worden op Living TV, een Britse zender die voornamelijk gewijd is aan shows met beroemdheden.

Voor de kijkers zal het een openbaring zijn om de glamourvrouw dieren te zien voeren in sjofele kleding. Liz verdient nog steeds miljoenen als model, maar niet veel mensen weten dat zij een leverancier is van biologisch vlees sinds zij vijf jaar geleden land kocht in Gloucestershire. "Mensen hebben de neiging om haar te zien als een glamoureus stadsmeisje, die al haar tijd zittend op fluwelen kussens besteedt. Maar de realiteit is dat ze eigenlijk een nuchter boerenmeisje is", vertelt een bron aan de Britse krant The Sun. "Deze show zal inzicht geven in het werk dat zij en Arun doen op de boerderij."

De opnamen beginnen later dit jaar.

16-07-10