Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Live Green'-kleding: kleding voor een duurzame wereld

De kledingcollectie 'Live Green' is gemaakt van natuurlijk en ongebleekt gecertificeerd biologisch katoen. Met haar biologische kledinglijn reflecteert Alina Bartell haar verlangen naar een meer duurzame wereld. Ze gebruikt biologisch katoen uit Texas voor haar kledinglijn. De kleding wordt verkocht in een volledig veganistische, natuurlijke en biologische kledingwinkel waar je je kleding kan kiezen op stof. Denk hierbij aan glasvezel, hennep, biologisch katoen, bamboe en zelfs vezels die gewonnen zijn uit de productie van tofu.

Geen enkel kledingstuk is bedrukt met PVC dat plastisol bevat. "Daarom zijn deze kleren uitstekend geschikt voor mensen met een gevoelige huid", wel geeft Alina toe dat ze wat compromissen heeft moeten maken in het fabricageproces. "Ik probeer de best mogelijke keuzes te maken, maar er is altijd ruimte om de normen te verhogen", legt ze uit.

Kijk voor meer informatie over Live Green op deze website.

15-07-10