Tunesië: biologisch voedsel in restaurants van 5-sterren hotels

De restaurants van Tunesische vijfsterrenhotels reserveren voor het einde van 2010 ruimte voor biologische producten. Het gebruik van biologische producten in de toeristische sector wordt hierdoor gestimuleerd. Dit is een initiatief van diverse belangenorganisaties binnen de toeristische sector van het land. Bijkomend voordeel is dat dit een positief effect zal hebben op Tunesiƫ als vakantiebestemming, de biologische producten zorgen voor de nodige toegevoegde waarde.

Uiteindelijk wil het land dat in 2014 op 500.000 hectare biologisch geteeld zal worden en de exportwaarde te verdubbelen. De beslissing om biologische producten binnen de hotels te gebruiken is genomen tijdens een werkvergadering die met name gericht was op certificering van biologische producten en de seizoensgebondenheid waarmee omgegaan moet worden.

12-07-10


Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven