Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Florian de Clerq uit Amstelveen Noord-Hollandse Held van de Smaak

Florian de Clercq van landgoed De Olmenhorst is maandag 5 juli in Amstelveen gekozen tot Noord-Hollandse Held van de Smaak 2010. De verkiezing is onderdeel van de landelijke Week van de Smaak, die in september voor de vierde maal wordt gehouden. Met de titel worden ambachtelijke producenten en verwerkers in het zonnetje gezet. De Rabobank heeft zich als partner aan de prijs verbonden.

'De Clerq is niet alleen een innovator op de tuin, maar vooral ook ambachtelijk vernieuwend in concepten naar consument en burger', aldus het juryrapport. 'De ontwikkeling van De Olmenhorst tot een multifunctioneel biologisch bedrijf met een professioneel recreatieve en educatieve poot dwingt grote bewondering af.'

De Clerq hoopt nu op 19 september ook gekozen te worden tot landelijke Held van de Smaak. Het publiek kan vanaf begin augustus stemmen via http://www.weekvandesmaak.nl.

Bron: Echo, 07-07-10
Publicatiedatum: