Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biosense vult assortiment aan met natuurlijk beddengoed van Aquanature

Biosense vult haar accessoire-assortiment aan met het Franse merk Aquanature. Consumenten kunnen nu beddengoed van 100 procent biologisch gecertificeerd katoen kopen.

Aquanature maakt alleen gebruik van 100% biologische katoen bij het produceren van het beddengoed. Alle producten zijn door het IMO gecertificeerd. Deze certificering is een garantie dat de katoen zonder pesticiden, kunstmest en genetisch gemodificeerde producten gekweekt wordt. Ook wordt de katoen met de hand geplukt. Het biologische katoen heeft een verhoogde tolerantie voor de huid.

Aquanature biedt een complete lijn van lakens, hoeslakens, dekbedovertrekken, kussenslopen. Er is een ruime keuze aan kleuren, geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. En de producten, die in verschillende maten leverbaar zijn, worden geleverd in een verpakking die gemaakt is van gerecycled karton.

06-07-10