La Place heeft de eerste helft van dit jaar een record omzet behaald vergeleken met 2009, waarin het ook boven het marktgemiddelde presteert.
Dat meldt V&D, dat verder geen cijfers naar buiten wil brengen. Succesfactoren hiervoor zijn onder andere de introductie van nieuwe producten, als vitaminewater, cupcakes en 'sharing'-menu's en de uitbreiding in België. La Place Kortrijk, in april dit jaar geopend, is nu al één van de best lopende restaurants van La Place. "Terwijl de horeca-markt nog steeds een uitdagende markt is, blijft La Place innoveren en uitbreiden", zegt Paul Bringmann, directeur van La Place.
Uit onderzoek van TNS/NIPO blijkt tevens een stijgende loyaliteit en tevredenheid over het gezond & biologisch assortiment van La Place en komt het als meest gewaardeerde restaurant uit de bus. Ook het personeel werd met een 7,5 een stuk beter gewaardeerd dan de 7 die anderhalf jaar geleden werd gegeven. "We zien dan ook een stijging in herhaalbezoek en gemiddeld bonbedrag", aldus Bringmann.
Bron: OutofhomeShops, 30-06-10
La Place: Stijgende loyaliteit en tevredenheid over gezond & biologisch assortiment
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-11-20 "Chefs waarderen de frisse smaak en de biologische herkomst"
- 2023-11-14 Negenentwintigste Anne&Max geopend in Nijmegen
- 2023-11-10 Basisschoolleerlingen verrast met biologisch ontbijt
- 2023-11-09 Makro Nederland 'technisch failliet' door megaverlies
- 2023-11-06 Fotoreportage Organic Foodfair ter ere van 30-jarig bestaan BD-Totaal
- 2023-10-31 Naturland promoot biologisch met foodtruck
- 2023-10-27 De Nieuwe Winkel opnieuw uitgeroepen tot beste groentenrestaurant ter wereld
- 2023-10-10 EKO-goud voor SLA Amersfoort
- 2023-10-03 Chef Estée Strooker geeft klassieke gerechten een rode bieten-twist in pop-up Bar Bietstro
- 2023-09-20 EKO-restaurants pakken prijzen bij Gaia Green Awards
- 2023-09-19 Nederlanders besteden recordbedrag aan consumptie buitenshuis
- 2023-08-31 Met de boer aan tafel bij The Harvest
- 2023-08-21 Werkspoorcafé De Leckere overgenomen door speciaalbiercafé De Proefzaak
- 2023-08-08 "Het maakt mij niet uit of ik voor 50 of 500 man kook"
- 2023-08-07 Raamsticker vertelt consument waar hij welkom is met eigen beker en bakje
- 2023-07-17 "Gemaakt van citroenen die een klein deukje hebben"