Nieuwe loot aan handboekenboom

Uitgeverij Boekhout introduceert Handboek Bio in 2011

Tholen - Uitgeverij Boekhout introduceert weer een nieuwe loot aan de handboekenboom. Na het Handboek voor de Hollandse AGF-handel, het Handboek Tuinbouw Kasgroenten, het Handboek voor de Fruitteelt en de Holland Fresh Guide komt begin volgend jaar de eerste editie van het Handboek Bio op de markt. Dit nieuwe handboek is een naslagwerk voor iedereen in de biologische sector. U kunt er al uw professionele, zakelijke partners in vinden! Het handboek verschijnt in januari 2011 op de BioVak in een oplage van 6.000 exemplaren.

In tegenstelling tot de vorige edities is dit handboek niet specifiek gericht op de AGF-branche, maar vinden alle bedrijven die actief zijn in de biologische sector een plekje in het boek. Zo zal het nieuwe handboek een overzicht bevatten van handelaren, fabrikanten en producenten van agf, zuivel, vlees/vis, droge kruidenierswaren, brood/banket, diepvries, conserven, dranken, textiel en planten. Daarnaast worden ook dienstverleners, verpakkingsleveranciers, retail, natuurvoedingszaken en boerderijwinkels in het Handboek Bio opgenomen.

Zoals de AGF'ers weten, worden de verschillende handboeken het hele jaar door frequent gebruikt. Reden genoeg om ook de gegevens van bedrijven - die een substantieel deel van hun omzet halen uit de biologische sector - kosteloos op te laten nemen. Het wordt net als onze andere handboeken gratis verspreid onder alle (in het boek opgenomen) handelaren en hun (potentiële) leveranciers. Ieder bedrijf met een gratis vermelding ontvangt ook gratis per post een exemplaar van het Bio Handboek.

Alle bio-bedrijven uit onze andere handboeken hebben inmiddels een brief ontvangen om de gegevens te controleren. Denkt u ook in aanmerking te komen voor een vermelding in het Bio-Handboek, dan vragen we u contact op te nemen met Corline Boekhout, corline@agf.nl

Om uw bedrijf extra aandacht te geven kunt u naast de gratis vermelding gebruik maken van de advertentiemogelijkheden. U kunt al adverteren vanaf € 290,-! Voor meer informatie over alle mogelijkheden kunt u eveneens terecht bij Corline Boekhout, corline@agf.nl.

30-06-10

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.