Eerste consumentengerichte webshop

Nieuwe biologische webshop geopend: Eetbiologisch.nl

Eetbiologisch.nl is een nieuwe webshop, met een zeer breed assortiment biologische producten. Ruim 1700 food-artikelen en een breed assortiment non-food, variƫrend van biologisch afbreekbaar servies tot geschenkpakketten. Dit is de eerste webshop met biologische artikelen die in heel Nederland levert in consumentenhoeveelheden.

Eetbiologisch.nl is er voor consumenten die wel bewust met hun voeding en lichaam omgaan, maar niet de tijd hebben om uitgebreid boodschappen te doen. Via de webwinkel kunnen klanten namelijk heel eenvoudig biologische boodschappen bestellen.

Het assortiment is erg uitgebreid, ook worden er voor speciale gelegenheden verrassingspakketjes aangeboden. Het bestelproces is eenvoudig, met een paar muisklikken kan de bestelling geplaatst worden, die vervolgens thuisbezorgd wordt. Daarmee is Eetbiologisch.nl de eerste webshop voor biologische producten in Nederland, die zich specifiek richt op consumenten.

In de toekomst wordt het assortiment verder uitgebreid met onder andere streekproducten uit de Achterhoek en Liemers en versproducten. Naast een commerciƫle doel, willen de initiatiefnemers met Eetbiologisch.nl ook kennis en ervaring opdoen. Beiden zijn bijna afgestudeerd, en dit is een ideale mogelijkheid om ervaring op te doen in het werkveld (ICT vs. Levensmiddelenindustrie).

Meer informatie is te vinden op www.eetbiologisch.nl.

Bron: Gelre.fm 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven