Verantwoorde voedselcomponenten verwerkt in culinaire concepten

Maison van den Boer stapt in bedrijfscatering

De gerenommeerde party- en eventcatering specialist Maison van den Boer stapt in bedrijfscatering. Vanaf juli verzorgt het bedrijf van ceo Noud van den Boer de restauratieve faciliteiten van het nieuwe hoofdkantoor van Eiffel in Arnhem.

Maison van den Boer heeft al een jarenlange en diepgaande relatie met Eiffel. De dienstverlener op het gebied van Finance, Legal en Process vroeg Van den Boer dan ook om mee te denken en invulling te geven aan de restauratieve faciliteiten van het hoofdkantoor.

Mede ook omdat het een multifunctioneel pand wordt waar veel trainingen en workshops gegeven gaan worden. Gastvrijheid is dan een belangrijk onderdeel. Maison van den Boer wil medewerkers, cursisten, externe bezoekers 'laten genieten van een totale food beleving'.

Culinair concept

'Van een gezonde, verrassende lunch en warme maaltijd tot een compleet 3-gangen diner of borrel, een ruime keuze behoort tot de mogelijkheden', wordt gemeld in de nieuwsbrief. Rond een 4-tal cateringgebieden is een culinair concept uitgewerkt waarbij duurzaam, biologisch, 'groen' en verantwoorde voedingscomponenten centraal staan.

'Maison' runt in het World Trade Center in Amsterdam Triple Ace, dat lijkt op een bedrijfsrestaurant. Het bedrijf uit Veghel kan nog niet zeggen of bedrijfscatering een nieuwe business-unit gaat worden.

Bron: Misset Horeca, 16-06-10Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven