Biologische restaurants verzameld op website 'Mooi Gevonden'

Restaurants die biologisch hoog in het vaandel hebben staan, kunnen zich eventueel aanmelden voor het nieuwe online portaal Mooi Gevonden.

Deze website verzamelt nieuws, tips en informatie 'voor een dagelijkse dosis duurzaamheid': van een biologisch restaurant tot ruilhandel en van de groene werkplek tot eco-design.

Zo biedt de Restaurantgids een overzicht van de plekken voor biologisch, vegetarisch of ayurverdisch eten.

Op weg helpen

"We spelen in op de groeiende vraag hoe duurzaamheid toe te passen in het leven van elke dag", aldus initiatiefneemster Marianne Pot. "Het kan soms moeilijk lijken om de dagelijkse dingen op een duurzame manier op te pakken, terwijl mensen met een paar simpele tips al een heel eind op weg geholpen zijn."

"Wij laten graag zien hoe gemakkelijk, mooi en leuk duurzaam leven is. Het maakt niet uit wat je nodig hebt, in onze database is elk bedrijf of product te vinden. Ruilhandel, duurzame kinderactiviteiten, verantwoorde mode, complementaire gezondheid, spiritualiteit – wie eenmaal duurzaam begint te leven, krijgt vaak al snel de smaakt te pakken."

Op de site kunnen bezoekers overigens ook een eigen interessegroep aanmaken en kennis en ideeën uitwisselen via blogs.

Bron: Horeca Entree, 15-06-10


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.