Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mr. Jones introduceert twee nieuwe biologische theeën

Mr. Jones uit Amsterdam brengt in juni 2010 twee nieuwe theeën in de handel. Het gaat om biologische theeën zonder theïne in de smaken Instant Karma en Nice Nancy. Instant Karma is een specerijen- en kruidenmelange van onder meer anijszaad, gember, zoethout, kaneel en venkel. De smaak wordt door het theebedrijf omschreven als zoetig én pittig en doet denken aan Indiase chai. Nice Nancy is een citroen verveine met een citroenachtige, bloemige geur en smaak.

Inclusief de nieuwe varianten bestaat het assortiment van Mr. Jones uit twaalf theeën. Het merendeel daarvan is biologisch geteeld en ingekocht op basis van fair trade. Alle theesoorten zijn afkomstig van één specifieke bron en bevatten enkel natuurlijke ingrediënten.

Mr. Jones is vier jaar geleden opgericht door David Holscher en Roland de Witte. De twee leveren rechtstreeks aan onder meer het horecakanaal. Bekende afnemers zijn onder meer brasserie Wonders in Zaandam, Vak Zuid in Amsterdam en hotel New York in Rotterdam.
Voor meer informatie: tel. 020-6060949.

Bron: Misset Horeca, Profnews, 04-06-10
Publicatiedatum: