Schoffelfrees van Oosterlaan doet ook in Amsterdam zijn werk

Service Bedrijf Oosterlaan heeft pasgeleden bij Wim Bijma in Amsterdam een schoffelfrees afgeleverd. Deze kweker heeft 130 soorten groenten en kruiden staan (www.wimbijma.com). Om van de wortels van postelein en dergelijke af te komen werd meestal gefreesd, maar de grond verliest dan gedeeltelijk zijn structuur.
 
Door alleen de toplaag te schoffelen en de wortels fijn te slaan, kan er weer sneller gepoot worden. De schoffelmachine is al getest in vele soorten gewassen en werkt uitstekend volgens Christian Oosterlaan. Door de werkbreedte van honderd centimeter en de hoge rijsnelheid, kan er snel geschoffeld worden.



Voor meer informatie: www.oosterlaan.nl

Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven