Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Joey Deen, Denimpex:

"Veel vraag om ook biologische knoflook aan te bieden"

Tholen - De eerste nieuwe oogst Chinese knoflook is alweer een paar weken binnen en de eerste volumes in de verkoop komen er nu goed in. "De prijzen zijn de eerste helft van het seizoen lager dan vorig jaar in China omdat er een grotere oogst is. De prijzen zullen ook in China zo meteen wel wat omhoog gaan omdat ze traditiegetrouw nu alles in de koelhuizen gaan rijden en dit kosten met zich meebrengt. De kwaliteiten en maten zijn goed dit jaar", vertelt Joey Deen van Denimpex.



De importeur uit Amsterdam breidt dit jaar haar knoflookprogramma uit met biologisch geteelde knoflook. "We hebben de afgelopen jaren veel vraag gehad van onze klanten om ook bio-knoflook aan te bieden, iets wat we tot nu niet konden omdat we zelf niet over de juiste certificaten beschikten. Maar afgelopen maart hebben we ons Skal-certificaat behaald en zijn we van start gegaan. Danny is naar China gevlogen en heeft zowel de velden als het verpakkingsstation bezocht en bekeken om onze klanten te kunnen garanderen dat het ook biologisch geteeld is", vertelt Joey. 



"Conventionele knoflook doen we in alle soorten en maten, 10 kg los, 2x5 kg, 10x1 kg strengen, 20x500 gr, 40x250 gr, 25x200 gr en 20x200 gr. Voor de eerste container bio knoflook hebben we voor een 10kg verpakking gekozen, maar we sluiten niet uit dat kleinverpakkingen er in de toekomst ook bij komen", zegt de importeur. "We hebben nu inmiddels wel zo een beetje alle knoflookproducten in ons programma: conventioneel, bio, solo en gepelde. Alle producten zijn uiteraard jaarrond verkrijgbaar in ons premium merk Dinosaurs."



Voor meer informatie:

Joey Deen
Denimpex B.V.
Sint Antoniesbreestraat 10
1011 HB Amsterdam
T: +31 20 6246390
F: +31 20 6225448
www.denimpex.nl