Eva Nouhet, AVA natural skin care:

"Bewustzijn over natuurlijke verzorgingsproducten blijft achter"

Tholen - AVA natural skin care is de naam van een gloednieuwe lijn met natuurlijke verzorgingsproducten. De lijn start met drie producten, namelijk een handcrème, dagcrème en intensieve anti-aging crème. De producten zijn sinds afgelopen vrijdag beschikbaar. "Er breekt een spannende tijd aan, mensen kunnen de producten nu uit gaan proberen. Ik ben heel benieuwd naar de reacties", vertelt Eva Nouhet, de vrouw achter dit merk. Eva runde jarenlang een webshop voor natuurlijke en biologische verzorgingsproducten en cosmetica en is de afgelopen anderhalf jaar bezig geweest met het ontwikkelen van dit eigen merk verzorgingsproducten. "Veel mensen zijn de laatste jaren bewuster gaan leven, maar dit gebeurt vooral op het gebied van voeding. Ik heb het idee dat verzorgingsproducten daarin wat achter blijven. Veel mensen zijn zich volgens mij niet bewust van wat ze op hun huid smeren. Daarom ben ik een eigen merk gaan opzetten. Ik wil dat er meer natuurlijke verzorgingsproducten van goede kwaliteit beschikbaar komen."


De complete lijn.

De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met een bedrijf in Nederland dat al tientallen jaren natuurlijke verzorgingsproducten maakt. "Ik ga voor goede producten waar ik echt achter kan staan. Een vereiste was dat er geen synthetische ingrediënten in zouden komen. Daarom bevatten de producten een hoog gehalte werkzame ingrediënten uit planten, noten en zaden die ook nog eens zoveel mogelijk biologisch zijn. De belangrijkste ingrediënten zijn avocado-olie, macadamia-olie en shea boter. Dit zijn geweldige stoffen waarvan bewezen is dat ze de huid verzorgen, cellen helpen vernieuwen en de elasticiteit van de huid verbeteren. Daarom zijn dit de belangrijkste ingrediënten van AVA natural skin care."Wat voor Eva ook meespeelde in de keuze om zelf een lijn te ontwikkelen is dat ze niet altijd achter de bestaande producten stond. "Soms leek een product heel goed, maar deed de producent toch dingen waar ik me niet in kan vinden. Zodoende kwam ik op het idee om hier zelf mee aan de slag gegaan."


De doosjes zijn gemaakt van plantenafval uit landbouw.

De producten van AVA natural skin care zijn gecertificeerd door Eco-control en Natural Cosmetics Standard. Ze zitten verpakt in doosjes die gemaakt zijn van plantenafval uit de landbouw. "Daar ben ik heel trots op. De crèmes zitten helaas nog wel in plastic, maar ik hoop dat hier in de toekomst een duurzaam alternatief voor beschikbaar komt."

Voor meer informatie:

Eva Nouhet
Ava natural skin care
Noordzijde 295
1064 MG Amsterdam
020-7555643
info@e-naturals.nl
www.avanaturalskincare.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven