Aloë Vera-producten van Excealoe nieuw op Bio-beurs

De Aloë Vera-producten van Excealoe worden op 17 en 18 januari op de Bio-beurs 2018 gepresenteerd. Onder de naam Aloë Yes wordt een uitgebreid assortiment van food en non-food producten geleverd. Behalve sap, paté, jam, snoepjes, ijs en pure Aloë Vera blokjes is er ook een volledige verzorgingslijn van haar-, gezichts- en lichaamsproducten.

Over Excealoe SA

Het Spaanse Excealoe werd in 2014 opgericht met als doel het promoten van de gezondheidsvoordelen van Aloë Vera. "Excealoe onderscheidt zich in de kwaliteit van de Aloë Vera, welke op 100% biologische wijze op plantages in Zuid Spanje wordt verbouwd. In samenwerking met de Universiteit van Càdiz wordt de kwaliteit van de grond en de planten constant gecontroleerd. De uitzonderlijk hoge kwaliteit Aloë Vera is te proeven in de drank- en eetwaren en staat garant als betrouwbaar basisingrediënt voor verzorgingsproducten. Alle food en non-food producten worden gefabriceerd zonder onnodige toevoegingen en de sappen zijn niet met water verdund", vertelt Marjorie van VegaMania Trading Company, vertegenwoordiger van Excealoe SA op de Nederlandse markt.

Verkrijgbaarheid

Ze geeft aan dat er veel mogelijk is. "We leveren de plantbladen, halffabricaten en eindproducten in de gewenste vorm, verpakking, hoeveelheid en private label."Excealoe SA wordt vertegenwoordigd door VegaMania Trading Company BV en is via e-mail bereikbaar op sales@vegamania.nl, excealoe.com. VegaMania Trading Company komt komt graag in contact met distributeurs en (cosmetica-)fabrikanten voor de levering van Aloë Vera als grondstof voor hun verzorgingsproducten.

VegaMania is op de Bio-beurs in Zwolle terug te vinden bij het Streekplein, stand 262.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven