Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Duurzame damesmode

Nieuwe collectie modemerk Zendee gebruikt bio-katoen

Nederlands modemerk Zendee komt dit najaar met een nieuwe collectie dameskleding. Denk aan jurkjes, leggings, shirts, vesten en rokjes, allemaal in de sportief-vrouwelijke stijl van Zendee. De ontwerpen zijn uniek, veelzijdig, eenvoudig te combineren en de jurkjes en leggings zijn nu ook gemaakt van duurzaam biologisch katoen.



Voor de jurken en leggings uit de nieuwe collectie wordt bio-katoen gebruikt, dat zachter, dikker, sterker en meer ademend is dan traditioneel katoen. Daarnaast bevat de nieuwe collectie vesten, shirts en rokjes in dezelfde stijl. Nu nog gemaakt van traditioneel katoen, maar vanaf voorjaar 2018 worden ook deze kledingstukken van biologisch katoen gemaakt.

Mix & Match

De kleding heeft een stoere, sportieve touch, maar is toch vrouwelijk en zit net zo comfortabel als een huispak. Zendee biedt comfortabele kleding die je bij elke gelegenheid aan kunt. Om te vieren dat de nieuwe collectie is gearriveerd rekent Zendee bij aankoop van een jurk de legging voor de helft van de prijs (code ORGNC17).



Duurzame kleding

Een deel van de nieuwe collectie van Zendee is gemaakt van biologisch katoen, in een fabriek met het GOTS-keurmerk. Dit betekent dat er gecertificeerd biologisch katoen gebruikt wordt en op een verantwoorde manier verwerkt wordt. Kleding die eerlijk gemaakt is dus, waarbij de katoenboeren een veilige werkomgeving hebben en een eerlijke prijs krijgen voor het biologische katoen. De organische kleding is niet alleen ontzettend mooi en comfortabel, maar gaat ook langer mee en maakt de wereld een stukje mooier.

Voor meer informatie: www.zendee.nl
Publicatiedatum: