Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Bioafbreekbare schoonmaakmiddelen zonder in te boeten op efficiëntie"

Tholen – Wat Isaac Newton en het ondernemerschap met elkaar gemeen hebben? Men komt op de meest onverwachte momenten met nieuwe vondsten. Zoals de wet van de zwaartekracht samenviel met het vallen van een appel, stond een poetsbeurt van de Belg Bernard Berkein aan zijn oldtimer aan de basis van een gamma bioafbreekbare schoonmaakmiddelen. "Er was geen enkel middel zónder chemische substanties voorhanden waarmee ik het interieur van mijn auto kon reinigen. Ecologische alternatieven zijn op één hand te tellen en boeten in veel gevallen in op efficiëntie. Ik ging er daarom zelf mee aan de slag en na de eerste testfase concludeerde ik dat mijn producten al beter werkten dan verwacht. Links en rechts ontstond afzet, nu lonkt het Europese avontuur", lacht Bernard.



De reinigings-, ontroestings-, ontvettings- en ontgeuringsmiddelen van zijn bedrijf Ultra One Corporation bestaan uit een combinatie van planten en mineralen en zijn ongevaarlijk voor mens en dier. Vooralsnog biedt Bernard zijn producten uitsluitend online aan. Naast particulieren – de producten lenen zich huis-, tuin- en keukentoepassingen – mag Bernard bedrijven binnen de schoonmaakbranche tot zijn clientèle rekenen. "Er is al contact geweest met restaurants en slachthuizen – plaatsen waar ontvetten tot de standaardwerkzaamheden behoren. En bij publieke instellingen als zwembaden staat hygiëne even hoog in het vaandel", licht Bernard toe. Ook binnen andere branches ziet hij toepassingen, te denken aan opslagplaatsen, de veehouderij en bedrijfspanden in het midden- en kleinbedrijf. "De middelen lenen zich in het bijzonder voor de biologische sector, gezien onze ecologische invalshoek."



Ultra One Corporation is in diverse Europese landen actief, waaronder Frankrijk en Tsjechië. In Portugal, Spanje, Zweden en Griekenland zijn ook concrete stappen gezet. In Nederland, Engeland en Duitsland zoekt het bedrijf momenteel naar distributeurs met kennis van de lokale markt. "In de tussentijd zetten we hoog in op verdere verduurzaming van onze verpakkingen. We zoeken daarom naar zo milieuvriendelijk mogelijke invullingen van onze sprays", vervolgt Bernard.



"Het geeft een hoop voldoening dat klanten zo enthousiast zijn over de werking van onze producten. We maken waar wat we verkondigen. Je kunt onze bioafbreekbare middelen met een gerust hart gebruiken", besluit de ondernemer.



Voor meer informatie:
Bernard Berkein
T: 0498-820706
ultraonecorp@gmail.com
www.ultraone.be