Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biobite winnaar Favoriet Bioproduct 2017

Aan de bezoekers van de BioBeurs werd gevraagd welk bioproduct zich mocht kronen tot het favoriete bioproduct van 2017. 21 kandidaten dongen mee naar de titel. Biobite kwam als winnaar uit de bus en mag zich nu Favoriet Bioproduct 2017 noemen. De verkiezing van het Favoriete Bioproduct is een initiatief van Bionext en BioNederland.



"Een leuk, lekker en eerlijk product, een voedzame koek", aldus enkele beoordelingen van het beurspubliek op grond waarvan Biobite op 19 januari de winnaarstitel binnenhaalde. Biobite's oprichter Susanne de Raaij is er zeer content mee.
 

Sterke samenwerking

Voor Susanne is de toekenning een kroon op het werk van de afgelopen drie jaar. Biobite begon als thuisbakproduct voordat de productie werd opgeschaald bij een van Nederlands beste biologische bakkers. De Raaij: "Zo'n resultaat kan je alleen behalen met een sterke samenwerking tussen alle betrokken partijen". Biobite maakte een ontwikkeling door van idee en concept naar lokale proeftuin te Bussum, gevolgd door uitbesteding aan een professionele bakkerij en nationale distributie via biologische speciaalzaken, alsmede internet.



"Ik ben blij, dolblij en dankbaar", aldus De Raaij. "Je hebt de wens om écht gezonde voeding soepel samen te laten gaan met een vrolijke smaakbeleving. Maar wie bepaalt wat lekker is? Dat is uiteindelijk toch de consument. En die heeft nu een duidelijke uitspraak gedaan. Dit is een erkenning voor iedereen die zijn best doet voor Biobite."

Voor meer informatie: www.biobite.nl
Publicatiedatum: