Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
#1 soba en udon

Reisverslag: TerraSana in Japan

In de afgelopen maand brachten vier medewerkers van TerraSana een bezoek aan Japan. Het werd een fantastische reis langs een achttal van TerraSana's authentieke Japanse producenten. Bij elke producent was zoveel moois te zien en te ervaren, dat Peter Jacobs, directeur van TerraSana, van ieder bezoek een beeldend verslag heeft geschreven. Zo wordt je meegenomen in de Japanse wereld van het shoyu- en tamaribrouwen, het misomaken, theedrinken en nog veel meer.



Iedere week een nieuw verhaal

TerraSana wil graag echte, eerlijke verhalen vertellen over zijn biologische producten. Met de beeldende verhalen van Peter Jacobs wordt duidelijk hoe de Japanse producten van TerraSana geproduceerd worden en waarom de smaak en kwaliteit zo bijzonder is. In de komende maanden zal onder andere op Facebook en op www.terrasana.nl iedere week een nieuw verhaal worden verteld. Zo kan iedereen beleven met welke passie en ervaring sake wordt gebrouwen en hoeveel maanden, ja, járen het duurt voordat de miso van TerraSana uiteindelijk in een TerraSana potje zit.



#1 SOBA en UDON
In het district Shiga produceren mr. en mrs. Tanaka op bijzondere wijze de lekkerste Japanse soba- en udonnoedels. Peter Jacobs geeft hier een inkijkje in hoe en met hoeveel passie en ervaring deze noedels gemaakt worden.

Lees het eerste reisverslag hier.



Vernieuwde biologische Japanse lijn

TerraSana heeft in de afgelopen maanden hard gewerkt aan zijn nieuwe Japanse lijn. Een reeks met 90 authentieke, biologische producten. Het mooie aan deze lijn is dat achter bijna elk product een prachtig verhaal zit. De Japanse productieprocessen zijn zo significant anders dan hoe Europeanen dit zouden verwachten, en dat maakt de producten naast bijzonder lekker ook erg interessant. In Japan is veel traditionele kennis en met generatieslange ervaring en met behulp van de meest authentieke Japanse productiewijzen en vaak langdurige fermentatieprocessen worden dan ook de mooiste producten gemaakt.



De biologische soba en udon van TerraSana

Soba- en udonnoedels worden volop gegeten in Japan. TerraSana biedt soba in drie varianten: 100% boekweit, 40% boekweit (60% tarwe) en soba yomogi (tarwe, boekweit en bijvoetkruid). Udonnoedels worden van tarwe gemaakt.



Voor meer informatie: www.terrasana.nl
Publicatiedatum: