Vanaf deze maand zijn de biologische en glutenvrije veganistische patés en kant-en-klare maaltijdsauzen van de Belgische fabrikant DePuydt dan eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar.
Toen Pascal Depuydt - zoon van de 5e generatie traditionele slagersfamilie - met de productie van glutenvrije veganistische producten begon om hiermee aan de vraag van flexitariërs tegemoet te komen, had hij niet verwacht dat de producten zo'n enorm succes zouden zijn bij veganisten en niet veganisten. Geïnspireerd door dit succes werd volop ingezet op het verder ontwikkelen van gezonde en lekkere plantaardige producten.
Alle producten hebben een hoge voedingswaarde, zijn laag in calorieën en vrij van cholesterol. Aan de patés is geen suiker toegevoegd en ze bevatten geen EU-allergenen. De kant-en-klare sauzen zijn allemaal op basis van soja."
Het assortiment bestaat uit biologische patés in de smaken Traditional, Normand en De Provence en de kant-en-klare maaltijdsauzen zijn er in de varianten Chili sin carne, spaghetti saus en vegan kebab. Ook is er een assortiment van niet biologische spreads.
VegaMania is exclusief importeur van de VeggieBel producten en zal deze op VeggieWorld 2016 introduceren. Kom naar de gratis proeverij op VeggieWorld 2016 op 5 en 6 maart in de Jaarbeurs Utrecht en ervaar hoe lekker vleesloos kan zijn. Voor geïnteresseerde inkopers heeft VegaMania toegangskaarten beschikbaar. Wilt u hiervan gebruik maken, stuur dan een mail naar sales@vegamania.nl.
Voor meer informatie: www.vegamania.nl
Abonneren
Vacatures
Biologisch, glutenvrij en veganistisch
Patés en kant-en-klare maaltijdsauzen VeggieBel nu ook in Nederland
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-14 Nieuwe plantaardige biologische dental sticks
- 2023-09-11 AH Terra: een nieuwe lijn plantaardige producten
- 2023-09-11 Jan Knook teelt vier soorten biologische witte bonen voor vegan kaas
- 2023-09-11 Nu verkrijgbaar: Baked Protein Chips
- 2023-09-05 "Vleesvervangers vaak gezonder dan vergelijkbaar vlees"
- 2023-09-04 Maak sea moss gel met biologisch Iers mos poeder
- 2023-08-24 Eerste productie nieuwe biologische eiwitshake is een feit
- 2023-08-24 Sojateelt in Nederland rukt op, maar er valt nog veel te leren
- 2023-08-23 Vegetarisch eten onder druk
- 2023-08-17 Ruim 12.000 handtekeningen voor recht op vegetarische voeding in de zorg
- 2023-07-21 Silken Tofu van Clearspring wint 'Nation's Favourite Organic Product Award
- 2023-07-21 De Caramelbar: het biologische alternatief voor de meest bekende snackreep
- 2023-07-21 Extra voedsel beschikbaar bij vervanging veevoer op akkerland door voedselgewassen
- 2023-07-13 5 strategieën voor de producenten van vleesvervangers
- 2023-07-13 Ekoplaza klant kiest voor plantaardig
- 2023-07-03 Nieuwe biologische plantaardige barista
- 2023-06-21 "Voedselkeuzes moeten veranderen in strijd tegen opwarming aarde"
- 2023-06-02 BUMI overgedragen aan De Hobbit
- 2023-06-01 Loopt Duitsland voorop in de eiwittransitie?
- 2023-05-22 Passen vegaburgers in een gezond voedingspatroon?