Hooidammer introduceert nieuwe kazen op BIOFACH

Van 10 tot en met 13 februari staat Hooidammer op de BIOFACH in Neurenberg (Duitsland). Tijdens deze grote internationale biologische beurs introduceert Hooidammer twee nieuwe kazen: een jonge Gouda verfijnd met Truffel en een Demeter koekaas met Basilicum en Fenegriek.

Door de toevoeging van biologische Italiaanse truffel krijgt deze kaas een sensationeel, intense smaak. Dit maakt dit een unieke, aromatische kaas. Heerlijk in Italiaanse gerechten of met een goed glas Italiaanse wijn. Bij elke hap waan je je een stukje meer in Italië. Deze koekaas is echt een delicatesse.



Aan de Demeter (biologisch-dynamisch) heeft Hooidammer voor het eerst kruiden toegevoegd: biologische basilicum en fenegriek. De basilicum geeft de kaas een licht pittige smaak en de fenegriek een zoete, nootachtige smaak. Samen zorgt dit voor een overheerlijke smaaksensatie. Beide kazen zijn 4 tot 6 weken natuurgerijpt en in de basis vol en romig van smaak.



Bezoek Hooidammer op stand 6-111 in hal 6 en laat u verrassen door de smaak van de (kruiden)kazen.

Voor meer informatie: www.hooidammer.nl

Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven