Vruchtensnack Puffins nu ook in Nederland verkrijgbaar

De 100% natuurlijke free from vruchtensnack - wordt op 20 en 21 januari op de Biobeurs geïntroduceerd. Door het combineren van de fruitdrogingstechnologie met de vacuümmethode is deze unieke lichte, crunchy en super gezonde fruitsnack ontstaan met behoud van smaak, vitamines en voedingswaarden. En ook nog eens laag in calorieën. Trek in een tussendoortje? Dan is het met Puffins gezond snacken zonder op de kleintjes te letten. Maar ze zijn sowieso niet alleen als snack bedoeld. Puffins passen in een gezond en gevarieerd dieet. Je kan ze bijvoorbeeld door je dagelijkse muesli doen, door een couscousgerecht, de taart of een dessert mee decoreren. Laat je fantasie er maar op los, want de Puffins zijn er in meer dan 9 fruitsoorten en er komen steeds meer bij.

Over Puffins

Puffins zijn een creatie van het familiebedrijf MicroFood, gevestigd in Polen. Het idee is ontstaan vanuit de passie om gezonde snacks te ontwikkelen, zonder enige toevoeging van andere producten, maar wel met behoud van de authentieke smaak en voedingswaarden.Door het combineren van de fruitdrogingstechnologie met de vacuümmethode is MicroFood er in geslaagd een 100% natuurlijke vruchtensnack te ontwikkelen, die ook nog eens suikervrij en glutenvrij is.

De naam 'Puffin' is de Engelse naam voor de papegaaiduiker, een zeevogel met een papegaaisnavel in verschillende kleuren, die bij het landen de bijzonderheid heeft zijn lichaamsvolume zowat te verdubbelen. Omdat het volumeverschil ook bij het fruitdrogingsproces een belangrijke rol speelt, was hiermee de naam Puffin geboren.

Waar verkrijgbaar

Puffins zijn online te bestellen. Omdat ze nog maar pas op de markt zijn, zijn ze in een beperkt aantal fysieke winkels verkrijgbaar. MicroFood wordt vertegenwoordigd door VegaMania Trading Company BV en is via e-mail bereikbaar op sales@vegamania.nl.

Kom de Puffins proeven op stand M op het Foodplein of in het proeftheater op de Bio-beurs.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven