Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Inmiddels veel bedrijvigheid op het landgoed"

Uitbreidingsplannen op Kraaybeekerhof

Tholen - Er liggen uitbreidingsplannen klaar op Landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen. "We willen onder meer onze zaalaccommodatie gaan uitbreiden. Je moet nu erg vroeg zijn met reserveren, vooral van september tot en met juni. We hebben echt meer ruimte nodig, we moeten nu nog te vaak nee verkopen. Verder ligt er een plan voor een groter restaurant. Ook willen we het lesgebouw met twee zalen gaan uitbreiden en liggen er plannen voor een nieuwe schuur voor het landgoed", vertelt Ronnie Horstman, stichtingbestuurder bij Kraaybeekerhof.
 

Linksonder het Koetshuis, waarin onder meer het restaurant van Kraaybeekerhof gevestigd is. Rechts Ronnie die een presentatie geeft in de Orangerie.

Als eerste is de schuur voor de tuingroep aan de beurt, zo geeft hij aan. "Daar werken zo'n 20 vrijwilligers. Op de plek van de schuur willen we twee leslokalen realiseren. En wanneer we het restaurant verbouwen is het fijn dat we één van de leslokalen kunnen inrichten als restaurant." Ronnie is sinds 2011 werkzaam voor Kraaybeekerhof. "Ik wilde graag de 'flow' op gang krijgen om het allemaal samen te doen. Er is inmiddels veel bedrijvigheid op Kraaybeekerhof. Het is geweldig om te zien hoe het hier nu gonst en mooi om iedereen hierin mee te krijgen." Hij heeft veel contact met de studieleiders. "Ik heb vooral een coördinerende rol, waarbij het draait om initiëren en verbinden."



Restaurant

Ronnie is onder meer erg trots op het restaurant van Kraaybeekerhof. "Echt alles is biologisch, dat is voor ons heel essentieel. Er werken in totaal drie koks in ons restaurant. Doordeweeks verzorgen zij overdag de lunches van de groepen. 's avonds eet je er een twee, drie- of zelfs vijfgangendiner. Het mooie is dat koks Paul en Marlon zelf ook onze driejarige deeltijd opleiding Natuurvoedingskundige volgen. Wat ze hierbij geleerd hebben, zie je nu in heel veel dingen terug."
 

Het huidige restaurant.

Voor meer informatie:
 
Ronnie Horstman
Landgoed Kraaybeekerhof
Diederichslaan 25A
3917 PA Driebergen
0343 512925
0343 533885 (algemeen)
info@kraaybeekerhof.nl
www.kraaybeekerhof.nl