Josien Andringa van online uitzendbureau Truble:

"Sociaal en betaalbaar uitzendwerk voor MKB"

Tholen - Truble is een nieuw online uitzendbureau. Initiatiefnemer Josien Andringa is ervan overtuigd dat er iets moet veranderen in de uitzendbranche en dit kan niet door stil te zitten. "Met Truble introduceer ik een nieuwe vorm van uitzenden, gebaseerd op eerlijkheid en transparantie. Het is een alternatief uitzendbureau voor het MKB. We maken uitzendwerk sociaal en betaalbaar." Het uitzendbureau is op 1 maart online gegaan.

Josien heeft bewust voor deze online vorm gekozen: "Hierdoor kunnen we onze diensten zoveel goedkoper aanbieden. We werken op basis van open calculatie en een 'fixed fee'. Bij ons is duidelijk wat er betaald moet worden aan werkgeverslasten en reserveringen voor vakantie-uren en dergelijke. Ook vragen we slechts 25 euro per loonstrookje. Dit ligt aanzienlijk lager dan de tarieven die normaliter gehanteerd worden. Ik ben ervan overtuigd dat MKB'ers met ons in zee willen gaan, wanneer ze ons aantrekkelijke aanbod onder ogen krijgen."

Josien heeft voorheen al 10 jaar met veel plezier in de uitzendbranche gewerkt. "MKB is de motor van de economie. Daarom vroeg ik me af waarom de MKB'er dan altijd de hoofdprijs moet betalen voor personeel. Dit kan anders en daar moeten we met zijn allen iets aan bijdragen. Dat is het vertrekpunt van Truble."

Het draait bij Truble om 'de klik' tussen de uitzendkracht en het bedrijf. "We willen echt een goede match maken, zodat er een grote kans is dat de uitzendkracht bij het bedrijf kan blijven. Het bedrijf mag onze uitzendkracht ten alle tijde kosteloos een contract aanbieden. Wel willen we dat dit minimaal een halfjaarcontract is. Dat is meteen de sociale kant van Truble: we willen onze uitzendkrachten echt voor een langere tijd aan het werk helpen."

Transparantie staat voorop bij Truble. Hier komt de naam ook uit voort: "Truble staat voor een transparante bel, oftewel buble. Je weet als ondernemer waar je aan toe bent, als je met ons in zee gaat. Ondernemers mogen vrijblijvend ons transparante vaste tarief aanvragen."

Voor meer informatie: Josien Andringa, josien@truble.nl, www.truble.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven