Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

100% biologisch, bemest met zeewier en geteeld op Texel

Nieuwe zilte aardappel verrassende smaakmaker

Smaakvol, romig en boordevol vitaminen en mineralen. Maak kennis met de Zilte Aardappels van Marc.! Ontwikkeld en geteeld op de zilte gronden van Texel. 100% biologisch en binnenkort landelijk verkrijgbaar in supermarkten en natuurvoedingswinkels. Marc. is een nieuw merk dat staat voor puur en gezond. Smaakvolle aardappels en groenten met een vleugje zilt.


Marc met versgeoogste zilte aardappelen.

Gezond uit de grond!

Deze Zilte Aardappel heeft de culinaire wereld opgeschud: eindelijk een echt smaakvolle aardappel. Romig met de herkenbare smaak van vroeger, maar toch verrassend anders. Een delicatesse die de bekende aardappelrassen in smaak overtreft.


Bemest met zeewier

De Zilte Aardappels van Marc.! zijn 100% biologisch geteeld zonder bestrijdingsmiddelen en bemest met eetbaar zeewier. Dat verrijkt de piepers met belangrijke voedingsstoffen, zoals jodium en magnesium, antioxidanten en de vitaminen A, C, E en K. Het zeewater maakt de aardappel niet zout, maar geeft meer smaak en een prettig zilt accentje.


Hongersnood

De Zilte Aardappel kan mensen redden van de hongersnood. Wereldwijd wordt zo'n 1,5 miljard hectare landbouwgrond bedreigd door verzilting. Waardeloos geworden akkers waar niets meer kon groeien, krijgen nieuwe kansen door de Zilte Aardappels van Marc. "Via internationale programma's levert Marc. pootgoed en kennis om in die verzilte gebieden succesvolle teelten van de grond te krijgen. Hoe meer Zilte Aardappels wij verkopen, hoe meer wij kunnen doen. Een deel van elk verkocht kistje Marc.-aardappelen wordt daarin geïnvesteerd", zo licht Jessie Loogman toe.


Eerlijk

Ze geeft aan dat de Zilte Aardappel zich positief onderscheidt op alle fronten. "Een zilte kus van Texel. Samen kunnen we de wereld een beetje beter maken. Met een eerlijk en smakelijk product. De Zilte Aardappel is een tafelaardappel met een vaste structuur, die gewassen in de schil wordt gekookt."

Jessie vervolgt: "Welke verrassende extra's onze aardappel nog meer heeft en welke zilte producten van Marc. binnenkort volgen, vertellen wij u graag tijdens de Bio-beurs in Zwolle, waar Marc. foods in samenwerking met AC Loogman, hét verkooppunt op het vaste land, vertegenwoordigd is."

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de zilte aardappel? Dan kunt u terecht bij Jessie Loogman, jessie@marcfoods.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven