Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Adopteer een kerstboom 2013 bij Landgoed Kraaybeekerhof

Landgoed Kraaybeekerhof doet ook dit jaar weer mee aan Adopteer een kerstboom. 's Winters haal je je eigen boom op, en 's zomers groeit hij lekker door op het landgoed. Daar wordt hij verzorgd zonder kunstmest of chemische gewasbeschermingsmiddelen. Bovendien krijgt elke boom een nummer, zodat iedereen 'zijn' boom het jaar erop weer kan reserveren. Een adoptiekerstboom kan tot wel vijf keer worden hergebruikt. En zo zie je je eigen boom jaar na jaar groeien. Je moet hem thuis wel goed verzorgen, anders overleeft hij het niet. Uiteraard krijg je bij de adoptie de nodige verzorgingstips mee naar huis.

Desgewenst kun je gedurende het jaar je eigen boom een bezoek brengen op landgoed Kraaybeekerhof aan de Diederichslaan 25A in Driebergen. De biologische werkwijze zorgt voor sterke bomen, schoner oppervlaktewater en een rijk bodemleven op het landgoed. Naast kerstbomen heeft Kraaybeekerhof ook een biologisch–dynamische groente – bloemen en kruidentuin. En niet te vergeten de mooie bijenstal met bijenwaardplantentuin. Dit alles als ondersteuning voor de Academie Kraaybeekerhof en het biologische restaurant op het landgoed.



Kerstbomen adopteren kan van 7 tot en met vrijdag 20 december, dagelijks tussen 10:00 uur en 15:30 uur. Reserveren is vooraf wel mogelijk (dit geldt alleen voor de mensen die vorig jaar al een boom hebben geadopteerd). Begin januari worden de bomen terugverwacht. Kijk op de website voor details: www.adopteereenkerstboom.nl.

Voor meer informatie: landgoedkraaybeekerhof@live.nl of bel 06 42372626 (Theo Engbers).
Publicatiedatum: