"Deze actie is echt een publiekstrekker"

Spaarkaartenactie Bakkerij Verbeek blijkt goede impuls voor Natuurvoeding Naturijn

Tholen - Bakkerij Verbeek uit Brummen heeft een spaarkaartenactie op touw gezet in diverse natuurvoedingswinkels. Eén van die winkels is Naturijn in Culemborg. Eigenaresse Maria Willems is erg enthousiast over de actie en ziet duidelijk de voordelen: "De actie geeft een goede impuls aan de winkel."

Bakkerij Verbeek is al van begin af aan hoofdleverancier van het brood bij natuurvoedingswinkel Naturijn. "Verbeek is onze huisbakker. Ik ben erg tevreden over de samenwerking. De bakkerij introduceert steeds nieuwe producten, ze zijn echt vernieuwend bezig. Daarom doen we ook mee aan deze spaarkaartenactie. Wanneer de klant negen broden gekocht heeft, krijgt hij of zij een tiende brood naar keuze gratis. De actie loopt er goed. We hebben er ook de nodige aandacht aan gegeven, er staat een bord buiten en we hebben een stukje in de krant gezet."


Het team van Naturijn.

Zuurdesembrood erg gewild

Onderdeel van de jubileumactie is ook dat elke week twee broden voor slechts 1,99 aangeboden worden. "Het gaat om één gist- en één zuurdesembrood. Deze prijs is concurrerend met regulier brood. De klanten vinden dit een heel leuke actie. En we trekken hiermee ook mensen die normaal niet binnen komen." Vooral het zuurdesembrood in de aanbieding is opvallend gewild. "Dit brood gaat steeds heel snel. Het zuurdesembrood loopt naar verhouding beter dankzij de actie. Klanten proberen dit brood nu eerder uit. Dat vind ik erg leuk om te zien."

Maria geeft aan dat er ook regelmatig klanten via via over de actie horen en dan een kijkje komen nemen. "Ik heb gehoord dat je zulk lekker brood hebt, zeggen ze dan. Het gaat echt rond hier in Culemborg. Deze actie is echt een publiekstrekker."

Brood heeft de afgelopen drie jaar een steeds belangrijker aandeel in de omzet van Naturijn gekregen. "De broodafdeling had vóór de verbouwing ook een toonbankfunctie met kassa. Daarom hebben we vorig jaar besloten om de kassa en broodafdeling los te koppelen. Dit blijkt nu een erg goede zet."


De vernieuwde broodafdeling.

Voor meer informatie:

Maria Willems
Natuurvoeding Naturijn
Prijssestraat 6
4101 CR Culemborg
0345 510850
info@naturijn.nl
www.naturijn.nl

www.bakkerijverbeek.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven