Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aanmelden kan tot 17 april

Bijeenkomst Bionext College over handelsakkoord tussen VS en EU

Op dinsdag 24 april vindt in Nijkerk de eerste bijeenkomst plaats van Bionext College. De bijeenkomst is gericht op handelsbedrijven in de biologische sector. De eerste bijeenkomst gaat over importregels en de consequenties van het equivalentie-akkoord dat eerder dit jaar tussen de VS en de Europese Unie gesloten is.

"Nadat dit handelsverdrag ondertekend werd, kwamen er direct een hoop vragen bij ons binnen. Dit was voor ons het teken dat we hier iets mee moesten doen. Tijdens deze bijeenkomst zullen we samen met experts van Skal en Dienst Regelingen van het ministerie EL&I een overzicht geven van de laatste stand van zaken", licht Jasper Vink toe. Hij is Manager Communicatie & PR bij Bionext.

Bionext College moet de informatiebehoefte in het bedrijfsleven gaan invullen. "Dit is een nieuwe dienstverlening van Bionext." Er zijn al veel inschrijvingen binnen, van meer dan tien verschillende bedrijven. "Er kunnen er nog wel een paar bij. Aanmelden voor de bijeenkomst is mogelijk tot en met dinsdag 17 april."

Voor meer informatie: Jasper Vink, 030 2320491 en www.bionextcollege.nl