Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Op een grote paddestoel':

Met een roze prinsessenjurkje van bio-katoen

Tholen - Vorig jaar in februari lanceerde Muriel Conen de ecologische webwinkel 'Op een grote paddestoel'. In haar ruime assortiment heeft zij heel wat producten die (voor een groot deel) biologisch zijn. "Ik kies niet alleen voor ecologische producten, maar ook voor gebruiksgemak en stijl. Daarin is mijn aanpak wel uniek en verwacht ik in mijn tweede jaar alleen maar meer te kunnen groeien."

Het eerste jaar is succesvol verlopen voor Muriel en haar team. "Ik zocht werk dat ik van huis uit kon doen, omdat ik bij mijn opgroeiende kinderen wil zijn. Daarnaast vond ik in mijn zoektocht naar verantwoorde kinderproducten niet altijd wat ik hebben wilde. Daarom ben ik deze webwinkel gestart vanuit een oude commodekast." Binnen vier maanden stonden de producten bij de familie Conen door het hele huis. "Inmiddels heb ik een aparte ruimte gecreƫerd voor de opslag. Mijn eerste jaar stond - zoals bij iedere starter - in het teken van omzet draaien door verkoop en dat direct weer investeren in het bedrijf."



Het assortiment van Op een grote paddestoel is erg breed en de meeste artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. De website met hippe producten voor kinderen is daarbij heel transparant over de stoffen die gebruikt zijn in bijvoorbeeld (slaap)kleding, spenen, luiers en draagdoeken. Ieder artikel in de webwinkel heeft een uitgebreide productomschrijving. Zo is een plaspot 100% biologisch afbreekbaar en bestaat de wasbare luier in het assortiment voor 45% van bio-katoen en 55% hennep. "Ik vind het belangrijk om te vertellen wat voor stoffen onze producten bevatten. Bij mijn eerste kind was ik zelf daar niet zo bewust mee bezig, maar omdat de tweede allergische uitslag kreeg ben ik onderzoek gaan doen naar natuurlijke producten. Zo is het idee voor deze webwinkel ontstaan."

Muriel is continu bezig met het vernieuwen van haar assortiment. "Bestsellers blijven we natuurlijk gewoon verkopen, maar soms vervang ik producten waarvan ik de prijs en kwaliteit na verloop van tijd niet meer in verhouding vind staan. De prijs van onze producten is door de bewuste keuze voor grondstoffen al duurder, dus moet de kwaliteit ook goed zijn. Zo krijg ik komend jaar nieuwe babyflessen die qua stijl en gebruikte grondstoffen nog beter passen in ons assortiment."



Het pronkstuk van de collectie wordt iedere nacht trots gedragen door Muriel's eigen dochter: "Het flamenco roze nachthemd van Corazon bestaat voor 95% uit biologisch katoen en is echt een prinsessenjurkje. Dat vind ik zo leuk aan onze webwinkel. Ouders die bewust biologisch willen kopen, vinden bij ons stijlvolle en hippe producten."

Voor meer informatie:

Muriel Conen
06 51396486
info@opeengrotepaddestoel.nl
www.opeengrotepaddestoel.nl