Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Introductie marktleider van biologisch Duits bier in Nederland

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 april aanstaande worden op het Bierfestival te Groningen bieren van de topproducent van biologische dranken in Duitsland, Neumarkter Lammsbräu, op de Nederlandse markt geïntroduceerd.

Nederlanders zijn zich steeds meer bewust van het belang van biologische producten. Er is een toenemende belangstelling voor biologisch eten en drinken. De producten van 'Neumarkter Lammsbräu' voldoen perfect aan deze tendens. Naast een breed assortiment van biologische bieren en frisdranken, produceert deze brouwerij ook verschillende glutenvrije dranken. Al ruim 30 jaar werkt en produceert men op biologische wijze en sinds 1995 is het gehele assortiment zelfs 100 procent biologisch. Het bedrijf behoort tot de marktleiders ter wereld van biologisch bier.



In Nederland zijn nu ook de biologische bieren en frisdranken van 'Neumarkter Lammsbräu' te verkrijgen. Handelschmaatschappij 'Jan van de Windmolen' uit Boekelo verzorgt de Nederlandse import en distributie van deze biologische dranken. Komend weekeinde, op het Bierfestival in Groningen, kan het publiek kennis maken met vijf van deze bijzondere en smaakvolle bieren, waaronder ook een glutenvrij bier.

Meer informatie kunt u vinden op: www.janvandewindmolen.nl en www.bierfestivalgroningen.nl  
Publicatiedatum: