Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Stichting opgericht voor steun aan weeshuis

Nieuwe modellen bij RE-5

De website van RE-5 heeft een update gekregen. Van alle vrouwen- en mannenartikelen zijn nieuwe foto's gemaakt. Daarnaast zijn er een aantal producten toegevoegd. Artikel 'ELKE' en 'ANKE' in natuurlijk biologische katoen met 5 procent lycra zijn de nieuwe zonnige modellen. "Denk bij je aankoop van een nieuw product meteen ook aan ons RE-turn/RE-fund en RE-cycle programma. Je oude RE-5 artikel heeft nog steeds waarde", vertelt José Huizenga.


Stichting DARA

Sinds eind maart is de oprichting van een stichting voor steun aan het weeshuis PEACE in Cambodja een feit. Het gestarte particulier initiatief is omgezet in structurele en duurzame hulp via de stichting DARA Europe.

"Vanuit RE-5 blijven wij dit geweldige project de komende jaren ondersteunen. Jouw steun is uiteraard van harte welkom. Met jouw steun is er voor de kinderen van PEACE een andere, betere toekomst mogelijk."

Op dit moment wordt er door vrijwilligers aan de website gewerkt. De komende weken zullen er meerdere pagina's gevuld worden. Wil je iets meer weten, kijk dan alvast op www.dara-europe.org. Een Nederlandse site volgt.

Klik hier om naar de website van RE-5 te gaan. 
Publicatiedatum: