Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Spelen in op stijgende vraag nar biologisch'

De Feijter AGF in Terneuzen: Al 100 jaar op dezelfde locatie

Tholen - De Feijter AGF in Terneuzen, ook wel bekend als 'het boertje', bestaat dit jaar 100 jaar. "En ook op precies dezelfde plaats, dus dat is dubbel feest", aldus Jeroen de Feijter. In de oude schuur is de versbeleving erg aanwezig. Jeroen benadrukt dat ook alles echt vers is; "Elke dag liggen verse producten in de winkel, die we zelf met onze vrachtwagen ophalen."

In totaal heeft de Feijter 44 personeelsleden. Ook is de specialist van plan om uit te gaan breiden; "Er komt een stukje nieuwbouw, waardoor we nog effectiever kunnen werken."

Volgens de eigenaar heeft de winkel een perfecte ligging en komen klanten vooral uit de buurt. De Feijter levert ook aan zo'n 250 horecagelegenheden. Hij is zeer te spreken over de producten die zijn leveranciers leveren.


Een deel van de biologische afdeling

De Feijter verkoopt al bijna dertig jaar biologische producten en heeft nu al meer dan 3.000 artikelen in de speciale biologische afdeling. "De bio-vraag is de afgelopen jaren erg gestegen, en daar spelen we op in." Van AGF-producten wordt ook een klein deel biologisch aangeboden.

Omzetdoelstelling bereiken

De Feijter probeert elk de omzet jaarlijks tien procent te verhogen. Hij geeft aan dat het elk jaar moeilijker wordt. "De marges worden steeds kleiner, maar tegen gunstige tarieven kunnen we veel inkopen."

Jeroen heeft zin in het pas begonnen jaar. "De sneeuw is weg, het voorjaar begint weer, we bestaan 100 jaar en dat gaan we zeker vieren."


Biologische groenten en fruit

Voor meer informatie:
Jeroen de Feijter
De Feijter AGF BV
Guido Gezellestraat 21-23
4536 HG TERNEUZEN
0115-612118
Fax: 0115-617776
info@het-boertje.nl
www.het-boertje.nl
Publicatiedatum: