Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
100% VGN, 0% BLLSHT

SNCKBR opent Europa’s grootste plantaardige restaurant in Utrecht

Na Amsterdam en Eindhoven gaat ook Utrecht aan de (not so) guilty pleasures. Onlangs openden SNCKBR-founders Allon Kijl, Melle Schellekens en Marco van Velthooven samen met twee lokale investeringspartners een vierde -volledig plantaardige- SNCKBR aan Vredenburg 28. En met 110 zitplaatsen is 'groentje' SNCKBR IV het grootste plant-based restaurant van Europa.



"Nederlanders zijn steeds bewuster van waar hun eten vandaan komt. En we zien dat meer en meer restaurants plantaardige gerechten op de kaart zetten. Maar een volwaardig all-Day restaurantconcept met alleen veganistische gerechten en dranken op een populaire locatie, dat miste ik nog. Samen met de founders van SNCKBR willen Floris Beukers en ik laten zien, of eigenlijk proeven hoe lekker de plant based keuken kan zijn. Alle geuren, kleuren, smaken en texturen zijn mogelijk", aldus Naphassa Parinussa, mede-eigenaar SNCKBR IV.



100% Restaurant

Klinker kopen? KN NT B SNCKBR TRCHT. Ultieme healthy pleasures kanen kan dan weer wel. De naam mag dan gebaseerd zijn op de klassieke snackbar, SNCKBR is verre van de in frituurvet gedoopte afhaalsnackbar. Ontbijt, lunch en diner worden aan tafel geserveerd. Met de nodige sapjes, speciaalbieren, biologische wijnen of exotische cocktails.



Bij SNCKBR IV gaan internationale klassiekers voor groen(ten). Zondigen wordt gezonder met Chinese Bao Buns, een Noord Afrikaanse Tajine, Indiase curry of een Britse Mushroom Wellington. Ook de SNCKBR-klassiekers als pizza, burgers en kapsalon gaan VGN. Pure en biologische ingrediƫnten lopen over naar de 'dark side' voor comfort food dat lekker, matig in vet, vrij van geraffineerde suikers en, waar mogelijk, glutenvrij en koolhydraatarm is. Een leerloos interieur en fairtrade bedrijfskleding maken SNCKBR Utrecht 100% plantaardig, 100% restaurant, 0% dier.



Voor meer informatie:
SNCKBR Utrecht
Vredenburg 28
3511 BC Utrecht
030-3107228
www.snckbr.com
Publicatiedatum: