Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Traîteur de Oorspong bij Kroon Biologische Verswaren

Volledig assortiment verse maaltijden

De koelverse kant-en klaarmaaltijden van TraƮteur de Oorsprong zijn bij Kroon en in de rest van natuurvoedingsland geen onbekende. De Oorsprong maakt zijn maaltijden dan ook al jaren op ambachtelijke wijze, bereid naar eigen receptuur zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. De maaltijden zijn seizoensgebonden en zo is er elk jaargetijde een actueel aanbod beschikbaar. Zo zijn de stamppotten als hutspot en boerenkool alleen in de winter beschikbaar en frissere stamppotten zoals stamppot bietjes-bieslook of venkel-bataat enkel in de lente- en zomermaanden. Niet alleen zijn de maaltijden ontzettend smakelijk, ze hebben ook nog eens een THT variƫrend van maar liefst 14 tot 21 dagen.


Om een zo breed mogelijk assortiment te kunnen aanbieden met een zo lang mogelijke THT in de winkel heeft Kroon samen met leverancier de Oorsprong nu een passende oplossing bedacht: een deel van het assortiment is te bestellen via een voorbestellijst. Op deze manier heeft de winkelondernemer de keuze uit het gehele assortiment maaltijden van de Oorsprong met een optimale houdbaarheidsdatum.


Voor meer informatie:

Kroon Biologische Verswaren
020 6061829
verkoop@kroonbiologisch.nl

Publicatiedatum: