Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

6x overnachten in hotel met biologisch eten

Jeannette van Mullem heeft voor Puur! uit eten/Pure! Food & Travel zes keer overnacht in verschillende hotels waar ze biologisch eten serveren. "Bij deze fijne adressen kun je niet alleen heerlijk Puur! uit eten. Als je blijft overnachten in het hotel geniet je de volgende ochtend van een lekker ontbijt met verse, biologische streekproducten. Aan het strand, wandelen, fietsen, of naar de dichtstbijzijnde stad. Hier overnacht je Puur! tijdens jouw weekendje weg in Nederland", zegt Jeannette.

Lees hier haar verslag:

6x overnachten in een Puur! biologisch hotel

1. Badhotel Renesse en Villa Westerduin – Zeeland
Badhotel Renesse en Villa Westerduin vind je aan de Zeeuwse kust in Schouwen-Duiveland. Er zijn diverse kamertypen beschikbaar. Het hotel beschikt over een Finse sauna, een buitenzwembad en een zonneterras.

Dineren met pure, verse, ambachtelijke producten uit de streek die veelal duurzaam geproduceerd zijn, kan uitstekend in Brasserie Dries.



2. Cuisinerie Mensinge in Roden – Drenthe

Op de voormalige hooizolder van Cuisinerie Mensinge op Landgoed Mensinge zijn 2 Diner & Bed kamers gerealiseerd. Beiden met een schitterend uitzicht op 'Havezate Mensinge'. In dit prachtige monumentale pand kun je genieten van een van de arrangementen.

Heerlijk onder de wol kruipen na een voortreffelijk diner. Laat je daarom eerst in de watten leggen tijdens een diner bij Cuisinerie Mensinge in Roden, vlakbij Groningen, om daarna lekker uit te buiken en onder de wol te kruipen.


3. Herberg De Smidse in Epen – Limburg
Herberg De Smidse in Epen is een klein en knus familiehotel midden in het Geuldal in Zuid-Limburg. Je logeert hier zoals vroeger bij oma en daar hoort natuurlijk een stevig en uitgebreid Limburgs ontbijt bij. In de eetkamer heb je een fantastisch uitzicht over het Limburgse Heuvelland.

Elke dag kun je hier genieten van een lekker kopje koffie, een goed stuk vlaai, een smakelijke lunch en een heerlijke maaltijd. De Smidse werkt samen met kleine leveranciers uit de omgeving, waar mogelijk op biologische wijze.


4. Herberg Het Volle Leven in Appelscha – Friesland
Bij Herberg Het Volle Leven in Appelscha, Friesland, kun je heerlijk rustig logeren. Er zijn acht kamers, een suite en een kampeerkeet. De herberg is gelegen aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold, waar talloze wandelroutes starten.

De volgende ochtend geniet je van een lekker vegetarisch, biologisch ontbijt met warme broodjes, verse jus d’orange, diverse kazen en een gekookt eitje van de eigen kippen.



5. Hotel Boschlust in Bergen – Noord-Holland
In het mooie en rustig gelegen kunstenaarsdorp Bergen word je bij Hotel Boschlust enthousiast ontvangen door Wilma van Leeuwen of een van haar collega's. In deze meer dan honderd jaar oude herberg is de sfeer knus en informeel. Er zijn 21 kamers, volledig gerestyled.

De overnachtingen worden inclusief ontbijt aangeboden. Je start de dag met voor het leeuwendeel biologische ingrediënten. Ook zijn er enkele vakantiehuisjes beschikbaar.


6. Hotel Restaurant Bitter en Zoet in Veenhuizen – Drenthe
Hotel Bitter en Zoet is een bijzonder hotel in Drenthe. De dienstwoningen en het hospitaal van het voormalige hospitaalcomplex van Veenhuizen zijn omgetoverd tot prachtige hotelkamers. Omringd door prachtige natuur, het Fochteloerveen op fietsafstand en Assen en Groningen makkelijk te bereiken.

In Restaurant Bitter en Zoet werkt chef-kok Rik Dortmond zoveel mogelijk met biologische producten uit eigen moestuin en het Noorderland.


Bron: www.puuruiteten.nl
Publicatiedatum: