Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Happy Tosti nu ook in Amsterdam

Vrijdag 25 mei is de zevende vestiging van Happy Tosti officieel geopend. Na vestigingen in Den Haag, Delft, Leiden, Hoofddorp, Breda en Deventer is het lunchrestaurant is nu ook te vinden aan de Eerste van der Helststraat 80 in Amsterdam (De Pijp). Uit de menukaart blijkt dat Happy Tosti naast biologische belegen kaas ook biologisch vloerdesembrood gebruikt (keuze uit wit, meergranen of donker zonnebloem) en dat de mediterraanse panini's met bio-grondstoffen bereid zijn. Tevens is er biologische yoghurt verkrijgbaar en bio-vruchtengranola evenals biologische brownies.

Op de website staat verder het volgende over de herkomst van de producten waarmee Happy Tosti werkt: "Bij Happy Tosti gebruiken we kwalitatieve producten en zoveel mogelijk biologisch. Daarmee maken we de wildste tosticreaties! In onze restaurants serveren we naast tosti's ook yoghurts, soepen, salades, verse sappen, huisgemaakte limonades, biologische frisdranken en nog veel meer." Op de koude drankenkaart staan naast de bio-frisdranken van Naturfrisk overigens ook de biologische appelsappen van Schulp.

Openingstijden:
Ma-vr: 08:00 - 18:00
Za-zo: 09:00 - 18:00

Voor meer informatie: depijp@happytosti.nl en www.happytosti.nl

Publicatiedatum: