Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Friese bio-asperges in BinnensteBuiten

De Friese biologisch aspergeteler Jelmer Albada heeft een hart voor landbouw en een passie voor vernieuwing. Op zijn vele reizen in het buitenland kijkt hij de kunst af van het biologisch telen met hulp van paarden. Als hij terugkeert naar Friesland maakt hij zijn droom waar: asperges telen in zijn Friese Gaasterland. Mét de hulp van paarden. In het KRO-NCRV-programma BinnensteBuiten ontmoette chef-kok Leon Mazairac Jelmer en kookte hij een lekker gerecht met zijn Friese asperges.


Een screenshot uit het item.

Klik hier om het fragment te bekijken.


Publicatiedatum: