Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Le Bonbon Franc nu Skal-gecertificeerd

Le Bonbon Franc staat voor 'Het (H)eerlijke Snoepje' en ontwikkelt sinds 2014 glutenvrije bakmixen voor mensen die bewust en actief met hun gezondheid bezig zijn. "Want uit eigen ervaring weten wij dat ook in een verantwoord voedingspatroon ruimte over kan blijven voor iets lekkers. Maar dan wel een lekker, gezonder en smeuïg glutenvrij stukje taart. Wij hebben het Skal-certificaat behaald waardoor onze etiketten vanaf nu voorzien zullen zijn van het biologische logo", vertelt Natalie Rocha, oprichter van Le Bonbon Franc.



Ze geeft aan dat Le Bonbon Franc met deze bakmixen het stuk gemak willen bieden zodat iedereen in een handomdraai gezond gebak kan maken en dat het vooral leuk is om dit zelf te bakken. "Het Paleo brood bijvoorbeeld maak je al binnen 2 minuten. Er hoeven enkel nog verse ingrediënten zoals onder andere eieren, avocado, courgette, wortels en kokosboter aan toegevoegd te worden, die vermeld staan op de voorkant van de verpakking. Vandaar ons motto: Wij helpen je op weg, jij doet de rest!"
 
De bakmixen zijn samengesteld door een orthomoleculair voedingsdeskundige en bestaan uit hoogwaardige kwaliteit ingrediënten van biologische oorsprong die vrij zijn van e-nummers, geraffineerde suikers, tarwe, gluten, dextrose, witte rijstmeel, aardappel- en maïszetmeel. Natalie: "Wij zijn dan ook al jaren in Nederland uniek met ons product. Zo bestaat de basis voor de bakmixen uit ingrediënten die nog boordevol belangrijke voedingsstoffen zitten. En hebben alle ingrediënten een bijzondere eigenschap die zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel en voor een snel verzadigd gevoel. Bovendien bevatten de ingrediënten veel vezels en stimuleren ze de groei van positieve bacteriën in de darmen ter bevordering van spijsverteringsenzymen wat je gezondheid ten goede komt."
 
Op dit moment zijn via de webshop verschillende bakmixen te koop waarmee met gemak zoet gebak of brood gemaakt kan worden. Het gaat om onder andere worteltaart, brownies, kaneelkoekjes, zacht Paleo brood en een mix voor Paleo crackers. De Paleo broden en brownies kunnen zelfs als vegan versie gemaakt worden. "Maar, let op als je nog niet gewend bent om minder suiker te gebruiken want het gebak is misschien minder zoet dan je verwacht. Door onze bakmixen te gebruiken kan iedereen ervaren dat het ook met gezonder gebak of brood iedere dag een feestje kan zijn", besluit Natalie.



Voor meer informatie: www.lebonbonfranc.com
Publicatiedatum: