Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De Noorman (Deventer): Scandinavisch met bio-twist

"Gaan wekelijks voor bio-zuivel naar de boerderij in Wilp"

De Scandinavische lunchroom De Noorman in Deventer bestaat volgende maand drie jaar. De zaak wordt gerund door Jurgen en Tove. Voor de lunch kunnen gasten bij De Noorman kiezen uit drie soorten brood en negen soorten beleg. Dit varieert per seizoen. De ondernemers kopen het liefst lokaal in. Jurgen vertelt dat ze het vlees bij de biologische slager De Groene Weg kopen. "En we gaan één keer per week naar de boerderij in Wilp om biologische zuivel te kopen. Dat vinden wij belangrijk, maar ook leuk. We doen het meer voor ons zelf, daar voelen wij ons prettiger bij."

Voor meer informatie: www.denoorman.nu

Bron: In de buurt - Deventer

Publicatiedatum: