Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Restaurant 'De Tuin' viert 25 jaar met nieuw concept

"We gaan zelf naar de bio-boeren om producten te selecteren"

Restaurant 'De Tuin' bestaat 25 jaar. Om dit te vieren, introduceren ze een nieuw concept, genaamd "Flavours of the World". Het wordt een wereldkeuken met een Belgische stempel. Hiermee bieden ze de gasten een wereldreis op het bord aan, zoals ze het zelf noemen. Er worden nieuwe ingrediƫnten en specerijen gecombineerd met streekproducten. Zelf gaan ze langs de bio-boeren in de omgeving om de producten te selecteren.

Lees hier het gehele artikel.

Bron: HLN

Publicatiedatum: