Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Firma Pickles nu ook in Den Bosch

Firma Pickles is in 2013 opgericht door Niels van Nieuwenhuizen & Joris Visser en niet meer weg te denken uit de Drieharingstraat te Utrecht. Binnenkort openen zij samen met Sander Tiebboel Firma Pickles in Den Bosch. Er zal plek zijn voor ongeveer 90 gasten. Het inmiddels wel bekende interieur is ontworpen door Tubbs design uit Utrecht.



Firma Pickles is een burgerrestaurant en wijnbar in één. "Overal ter wereld kun je wel een hamburger eten, maar op weinig plekken worden ze geserveerd met een goed glas wijn. Daarom brengen we ze bij Pickles samen. We gebruiken uitsluitend de beste ingrediënten voor onze gastroburgers, die je verder zelf kunt samenstellen met een uitgebreide selectie van extra toppings. Daarnaast bieden we meer dan dertig verschillende soorten wijnen per glas. Zo zit er voor iedere smaak wel wat tussen", aldus de woordvoerder van Firma Pickles.

Er zijn vestigingen in de markthal in Rotterdam, op de pier in Scheveningen, Den Haag CS en in Utrecht. En binnenkort ook in Den Bosch. Hier zullen zij gastroburgers gaan serveren aan de Kerkstraat 42.



Met 6 vestigingen en een foodtruck zijn de gastroburgers ook in de rest van Nederland een begrip geworden. "Desondanks is onze filosofie niet veranderd. Bij Pickles geniet je in een gemoedelijke sfeer van de lekkerste burgers en de mooiste wijnen. We maken het liefst zoveel mogelijk zelf met de beste ingrediënten die voorhanden zijn. Zo hebben we ons brood ontwikkeld met Carl Siegert, leggen we onze eigen augurken in met hulp van Oos Kesbeke uit Amsterdam, snijden we onze friet van Agria aardappelen uit de Flevopolder en bereiden we zelf al onze sauzen. Ook de desserts komen natuurlijk uit onze eigen keuken. Al het vlees bij Pickles is biologisch en komt van de Biologische Slager Gerrit Takke te Utrecht. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar dat proef je ook terug op je bord. Daarnaast hebben we natuurlijk ook vegetarische en veganistische burgers op de kaart staan."

Op de wijnkaart vind je meer dan dertig verschillende soorten wijnen per glas ingedeeld in drie prijscategorieën. Er wordt voornamelijk gewerkt met kleine producenten, die een goede smaak weten te bieden.

Voor meer informatie: info@firmapickles.nl en www.firmapickles.nl

Publicatiedatum: