Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Onder meer biologische smoothies en ijs

Avonturenpark Hellendoorn zet in op verantwoord eten en drinken

Er is steeds meer aandacht voor verantwoord eten en drinken. Het liefst zo gevarieerd en gezond mogelijk met biologische producten, weinig suikers en minder vet. Tijdens een bezoek aan een pretpark hebben de meeste mensen hier minder aandacht voor. Een dagje pretpark staat immers al decennia synoniem voor een suikerspin, patatje en een ijsje. Maar dit geldt natuurlijk niet voor iedereen. Avonturenpark Hellendoorn zal komend seizoen veel extra opties bieden op het gebied van verantwoord eten en drinken om zo aan ieders wens te voldoen.

"De vraag binnen ons park naar gezonde en gezondere voeding blijft elk seizoen groeien", zegt Horeca Manager Christiaan Broersma van het Avonturenpark. "Ons assortiment wordt daarom aangevuld met onder andere biologische smoothies, maaltijdsalades en vegetarische menu's. Zelf ben ik dol op onze vegetarische burger en op de linzensalade. Ik verwacht dat onze gasten net zo enthousiast over de smaak en kwaliteit van ons vernieuwde assortiment gaan worden als ik."



Het familiepark telt diverse horecalocaties verspreid over het park. Van kiosken tot grote restaurants. De uitbreiding van verantwoord eten en drinken zal niet beperkt blijven tot een enkele horecalocatie op het park, maar in het gehele assortiment terug te vinden zijn. Hij vervolgt: "Zo zullen wij op meerdere locaties vers fruit verkopen, biologisch ijs aanbieden en suikerarme kinderdrankjes in ons assortiment opnemen. Daarnaast zullen diverse producten te verkrijgen zijn in glutenvrije versie, zoals glutenvrije frikandellen en ijshoorntjes."

Avonturenpark Hellendoorn timmert hard aan de weg en blijft vernieuwingen doorvoeren voor het nieuwe seizoen. Naast verantwoord(er) eten en drinken hanteert het populaire pretpark komend seizoen rookzones om jonge bezoekers beter te beschermen tegen de verleiding van roken en de schadelijke effecten van (mee)roken. Daarnaast gaat het alle petflessen op het park inzamelen en recyclen om zo haar steentje bij te dragen aan het terugdringen van zwerfafval.

Voor meer informatie: www.avonturenpark.nl
Publicatiedatum: