Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Restaurant Logica bestaat 5 jaar

"EKO-keurmerk 100% is makkelijker dan 60%"

Tholen - Restaurant Logica in Leiden bestond eerder deze maand 5 jaar. "We zijn van begin af aan biologisch en er is veel waardering voor het feit dat we het anders dan anderen aanpakken. In deze roerige tijden voor de horeca gaat een gemiddeld restaurant een jaar of drie mee en dan wordt het concept veranderd. Dat wij nu 5 jaar bestaan is toch wel uniek in het centrum van een stad op een A-locatie", vertelt ondernemer Bart van Leeuwen die het restaurant samen met zijn partner Bianca runt.


Foto: Sjoerd van der Helm.

Restaurant Logica is sinds de viering van het 1-jarig bestaan gecertificeerd voor het EKO-keurmerk 100% biologische horeca goud. Het volledige aanbod is biologisch. Dat brengt volgens Bart geen extra uitdagingen met zich mee. "Volgens mij is 100% biologisch zelfs makkelijker dan 60% bijvoorbeeld. Hiermee heb je veel minder administratieve rompslomp. Wij gaan gewoon met de seizoenen mee en bekijken het veelal van dag tot dag."



Niet alleen inwoners van Leiden weten Logica inmiddels goed te vinden. "Vanwege de locatie komen er ook veel toeristen bij ons binnen. De prominente locatie helpt ons zeker." In geen enkel gerecht op het menu is vlees verwerkt. "Toch leggen we bewust niet de nadruk op het feit dat het vegetarisch is. Het grappige is dat sommigen dit niet eens door hebben. We gaan steeds meer de plantaardige kant op, maar in onze communicatie blijft het biologische aspect voorop staan."



Bart kijkt met een positief gevoel naar de toekomst. "Onlangs hebben we een nieuw huurcontract getekend voor de komende vijf jaar. We zijn zeker van plan om gewoon op deze manier door te gaan. We zullen niet opeens gekke dingen gaan doen."



Voor meer informatie:

Bart van Leeuwen
Restaurant Logica
Stille Rijn 11
2312 DE Leiden
071 3628939
info@lunchroomlogica.nl
www.lunchroomlogica.nl